0182 - 639 709

Vochtige kruipruimte

Minder stoken? Pak vochtige kruipruimte aan.

Indien u uw vochtige kruipruimte laat verhelpen met een goede vloerisolatie, stijgt de gemiddelde vloertemperatuur met maar liefst 3 4 graden. Naast comfort levert dit een enorme energiebesparing op. Hoeveel de besparing precies is, hangt o.a. af van uw stookgedrag, het bouwjaar van uw woning en het type huis. Het terugverdienden van uw investering binnen enkele jaren is in ieder geval een feit.

Daling luchtvochtigheid

Een vochtige kruipruimte is het meest gebaat bij HR-comfort kruipruimte-isolatie. De werking van de HR-comfort chips is gebaseerd op het natuurkundig principe: vocht condenseert op het koudste punt van de ruimte. Door de bodem van de vochtige kruipruimte te isoleren met een laag HR-comfort chips blijft de bodem koud. De ruimte die overblijft boven de laag chips, wordt warmer. Iedere 4 graden temperatuurverschil tussen de bodem van de resterende kruipruimte zorgt voor een daling van de luchtvochtigheid van 20%. Hoe hoger de isolatiewaarde van het product, des te hoger het temperatuurverschil zal worden en des te droge de kruipruimte zal worden.

HR-comfort chips: oplossing voor vochtige kruipruimte

De oplossing voor een vochtige kruipruimte is het aanbrengen van de HR-comfortchips. Deze zijn eenvoudig aan te brengen. De kruipruimte-isolatiespecialist.nl heeft hiervoor een speciaal ontworpen blaassysteem. Bij een gemiddelde woning zijn de werkzaamheden binnen een halve dag gerealiseerd. Wilt u meer weten over de HR-comfort chips? Neem dan vrijblijvend contract met ons op.

Wij zijn gevestigd op Noordeinde 40, 2742 AE Waddinxveen. U kunt ons bereiken op 0182-639709 of 06-26014309. U kunt ook mailen naar info@dekruipruimte-isolatiespecialist.nl of het contactformulier gebruiken. Ons werkgebied is: Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht, Flevoland, Gelderland, Noord-Brabant en Limburg.

Klik hier voor meer informatie over kruipruimte isolatie

Nieuws
NIEUW! Geluidsisolatie
Niet is zo hinderlijk als geluidsoverlast. Easy-cell geluidsisolatie zorgt ervoor dat u weer uw rust...
» Meer
Voordelig lenen voor energiezuinig huis
Er worden veel voordelige leningen en aantrekkelijke subsidies aangeboden voor huizenbezitters die h...
» Meer
Rioolontstopping en rioolrenovatie
Rioolproblemen Kruipruimte. Iedere woning of bedrijfspand heeft een rioolaansluiting. Vaak wordt ve...
» Meer
Venin IKOBKB
Vraag vrijblijvend een offerte aan!
Initialen
Achternaam
Bedrijfsnaam
Telefoonnummer
Adres
Postcode
Woonplaats
E-mail
Stel uw vraag
Nederland Groningen Overijssel Gelderland Drenthe Limburg Friesland Flevoland Noord-Holland Zuid-Holland Utrecht Noord-Brabant Zeeland Friesland

Isolatieadvies


Laat gratis en geheel vrijblijvend uw woning nakijken. Onze adviseurs geven u een deskundig en onderbouwd isolatieadvies.

Vraag nu een offerte aan